PROFESSIONAL ORGANIZER

Voor een opgeruimd huis en hoofd

Over mij

Mireille van Mourik, Refresh Organizing

Mijn naam is Mireille van Mourik en ik woon met mijn partner en 2 katten in Haarlem. We wonen in een vooroorlogs huis met heerlijke tuin waarin we regelmatig egels te logeren hebben. 

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in alles wat leeft. Of het nou om dieren of planten gaat, maar natuurlijk vooral in mensen. De achtergronden, hun denkwijzen en de gemaakte keuzes. Jong of oud en dan vooral het verhaal achter de persoon.

Mijn overtuiging en eigen ervaring is dat een goede balans in leven en/of werk ruimte geeft aan mooie en nieuwe dingen. Dat structuur in je leven een positieve verandering teweeg kan brengen en zelfs een aanzet kan zijn tot een gedragsverandering.

Ik heb de stap naar professional organizer gezet en ben gestart met Refresh Organizing.  

organizer

Refresh Organizing 

Professional Organizer en nabestaandenbegeleider.

Mijn jarenlange ervaring met name in de financiële dienstverlening zie ik als een waardevolle basis voor het vakgebied van organizer. Het optimaliseren van processen, het plannen en organiseren speelden in mijn werk een grote rol om structuur en overzicht te houden.

Door mijn kennis van administratieve en financiële zaken, timemanagement en coaching kan ik naast particulieren, óók zzp’ers en medewerkers van bedrijven helpen een grote stap naar verandering te zetten.

Vanzelfsprekend werk ik integer en wordt alle informatie vertrouwelijk behandeld. De opleiding tot professional organizer heb ik gevolgd bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO), waarbij ik ook ben aangesloten.

Daarnaast heb ik het certificaat Nabestaandenbegeleider via Terra behaald. 

Als bovenstaande je aanspreekt , maak dan een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan bespreken we waar jij tegenaan loopt en waar ik jou mee kan helpen.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn