PROFESSIONAL ORGANIZER

Voor een opgeruimd huis en hoofd

Tarieven 

Zakelijk:

Op aanvraag en afhankelijk van de inhoud en omvang van de opdracht.

Particulier:

Op basis van ons eerste contact en het intakegesprek krijg je een voorstel op maat met een plan van aanpak, geschatte aantal uren en kosten. Je wilt natuurlijk van te voren weten wat de kosten zijn. Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend en duurt maximaal 1 uur. Mijn uurtarief is € 57,50 incl. BTW.

hulp

Het is ook mogelijk om te kiezen voor één van de onderstaande pakketten.

Overzicht in je administratie |  2,5 uur

€ 145,- incl BTW* 

Tijdens deze sessie gaan we samen alle papieren/bestanden uitzoeken, ordenen en op een voor jou goed werkbare manier opbergen of digitaal archiveren. Je weet dan precies wát je hebt en wáár je dit snel kan vinden.

Werk en privé weer in balans | 6 uur

€ 345,- incl BTW*

Tijdens 2 sessies gaan we samen vaststellen waar voor jou de knelpunten zitten, hoe jij je energie beter kunt verdelen en jouw tijd slimmer kan indelen. Hiermee gaan we aan de slag om jou weer overzicht en ruimte te geven.

Opgeruimde leef- of werkomgeving | 9 uur                                                    

 515,- incl BTW*

Tijdens 2 of 3 sessies gaan we samen aan de slag om ruimte en overzicht te creëren. Door spullen op te ruimen, anders in te delen en oplossingen te bedenken voor de zaken die voor jou niet goed lopen. 

Klein budget?

Refresh Light | 1,5 uur

 € 75,- incl BTW *

We doen een korte kennismaking en vervolgens bekijken we samen de ruimtes waar jij meer overzicht wilt. Ik doe suggesties en geef praktische tips waarmee je vervolgens zélf aan de slag gaat. Ideaal voor een kleiner budget.

PGB / WMO

Voor mensen met een beperking of een ziekte bestaat de mogelijkheid om een PGB aan te vragen. Met dit budget mag onder andere een professional organizer ingehuurd worden voor begeleiding. 

  * Als de reisafstand meer dan 10 km is, reken ik € 0,25 per extra km. Voor parkeer- of OV kosten reken ik de daadwerkelijke kosten door.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn